Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

{jcomments off}Twee verschillende generaties, twee verschillende behoeftes, één gezamenlijke oplossing. Een serieuze student die een kamer bij een alleenstaande 50-plusser betrekt gedurende de studieperiode daar zorgen wij als SO-llink voor.

Wij zijn een stichting die in Nederland 50-plussers en studenten bij elkaar brengt om een meerwaarde in wonen te creëren. Op basis van ons succesvolle SOlink programma brengen wij serieuze studenten die gedurende hun studieperiode op een kamer willen verblijven, in contact met alleenstaande 50-plussers die een leegstaande kamer beschikbaar hebben. Belangrijk hierbij is dat de student en 50-plusser bij elkaar passen. Wij vinden dat er sprake van een 'klik' moet zijn, zodat beiden een meerwaarde in het met elkaar wonen kunnen zijn. 


Bent u op zoek naar een betaalbare kamer gedurende je studieperiode of wilt u een mooie kamer beschikbaar stellen aan een student via het SOlink programma?
Dan zorgen wij voor de perfecte Studenten Ouderen link!


Op de website staat alle informatie met betrekking tot de methodes die wij hanteren voor het tot stand brengen van een goede link. Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen.