Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

De Grote of Eusebiuskerk bepaalt al meer dan vijf eeuwen het stadsgezicht van Arnhem en vertelt de geschiedenis van de Gelderse hoofdstad vanaf de middeleeuwen tot aan de Tweede Wereldoorlog en de wederopbouw. De Eusebiuskerk is zowel historisch als eigentijds en wordt veelvuldig gebruikt voor uiteenlopende activiteiten en evenementen. 

Stichting Eusebius Arnhem is op zoek naar liftgidsen. De liftgids gaat iedere rit met de bezoeker mee naar het uitzichtpunt op 73 meter hoogte en geeft informatie over De Eusebius en Arnhem en omgeving. Met de unieke panoramalift ga je dwars door de kerktoren en zie je het imposante carillon- een van de grootste van Europa - van dichtbij. Via een wenteltrap is een nog hoger gelegen uitzichtpunt te bereiken. Naast liftgidsen is de stichting ook op zoek naar mensen voor de informatiebalie. Als medewerker verstrek je informatie over de Eusebiuskerk en de activiteiten en wijst de bezoeker de weg in de Eusebiuskerk.

Naast de keuze voor liftgids of baliemedewerker kunnen vrijwilligers ook kiezen voor de rol van dagcoördinator. In deze aanvullende rol zijn zij verantwoordelijk voor het openen of sluiten van de Eusebius, het eerste aanspreekpunt van collega’s bij bijvoorbeeld kassa- of pinstoringen, anticiperen en adequaat reageren op drukte, etcetera.Lijkt het u leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij de Eusebius in Arnhem? Laar hieronder een reactie achter!