Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Ik ben een project gestart om voor dementerenden voelkussens, friemelkleden en doeborden te maken. Doordat zij geen visite mogen ontvangen ervaren zij meer onrust. Maar door de kleden/kussen/borden hebben zij afleiding. Ik ben dit begonnen omdat mijn eigen moeder dementerend is en ik daar nu niet naar toe kan. Zij wordt heel erg rustig van knoopjes dichtmaken en knopen dozen etc. daardoor is het idee ontstaan. Na de oproep op Facebook zijn er ook mensen die zich uit verpleeghuizen etc hebben gemeld. Inmiddels zijn er ook mensen die het zelfstandig aan het maken zijn. 

Naast dat wij mensen zoeken die deze borden/kleden/kussens willen of kunnen maken, zoeken wij ook nog attributen om deze aan te kleden. 
Voor de kussens en kleden zoeken wij nog spullen zoals naaifornituren, gordijnringen, haken, gespen, beestjes, balletjes, verschillende structuren stof.
Voor de doeborden zoeken wij bv hang- en sluitwerk, wieltjes, schuifjes, sloten, kettinkjes, veren, schanieren enz. 

Ook verzorgingshuizen die geinteresseerd zijn kunnen zich melden.

Reageren kan door hieronder uw reactie achter te laten zo komt u in contact met Desiree. Meer informatie en voorbeelden kunt u ook vinden via deze Facebookpagina.