Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Een kringloopbedrijf in babyartikelen was de droom van fysiotherapeute Dianne Sissing. Babyspullen worden altijd voor korte duur gebruikt en lenen zich goed voor een tweede ronde. Bij Kringloopbedrijf HetBabyGoed zijn alle spullen rondom de baby van harte welkom. Van ledikantjes tot badjes en van speentjes tot een kolfapparaat. Op deze manier wordt de wegwerpmaatschappij minder belast. 

Het bedrijf zet breed in. Het wil er speciaal zijn voor minder bedeelde ouders, maar ook voor ouders die niet alles nieuw hoeven te kopen voor hun kleintje. Het biedt daarnaast ook een plek aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

De artikelen die worden gebracht worden allemaal nagekeken, schoongemaakt en, indien nodig opgeknapt. Hiervoor is het kringloopbedrijf nog op zoek naar mensen die willen helpen. Maar ook als u wilt helpen met het uitzoeken van kleertjes of puzzels, bent u van harte welkom.

Heeft u nog babyspulletjes thuis die u niet meer gebruikt? U kunt er vast een ander blij mee maken. Kom ze brengen bij HetBabyGoed aan de Veilingweg 7 in Huissen. 

Omdat het kringloopbedrijf nog volop zich aan het ontwikkelen is, is Dianne op zoek naar mensen die creatieve producten maken of diensten verlenen op het gebied van baby's zwanger zijn. Denk aan het maken van gipsbuiken of het haken van kleertjes. U kunt met uw eigen onderneming zich aansluiten bij HetBabyGoed.

Wilt u in contact komen met Dianne van HetBabyGoed? Reageer hieronder.