Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Muziektheater Apeldoorn is op zoek naar jonge mannen (vanaf circa 16 jaar) die alle facetten van het theater willen meemaken. Zingen, dansen, acteren met een hoop enthousiasme en een leuke cast om je heen.

Eind september 2021 brengen wij de productie ‘Anatevka’ in theater Orpheus in Apeldoorn. Een bekende musical voor jong en oud! ‘If I where a rich man’ is er een bekend nummer uit. In deze musical zal het in een Nederlandse versie gezongen worden.

Er gaan heel wat kinderen en jeugd meedoen naast de volwassenen die al vele jaren actief zijn. Wij gaan eerst aan de slag met de muzikale nummers en vervolgens met regie en de dansen die in ‘Anatevka’ voorkomen.

Met onze ‘Alice in Spiegelland’ nog in het achterhoofd zijn wij nu volop bezig met een nieuw repertoire. Een selectie van de meest actuele musicalnummers uit Abba, Ciske, Titanic, De Jantjes en Anatevka.

Op dit moment (vanaf 1 juli) mogen wij met de nodige maatregelen weer zingen. Tot nu toe deden wij dat online maar gaan, net zoals de regierepetitie, nu buiten aan de slag.

En wat zijn wij er blij mee want niets is leuker dan te repeteren en straks op de planken te staan in een groot of klein theater, bij een evenement, op locatie bij een zorginstelling of wooncentrum. Op een podium in de buitenlucht zou in deze tijd natuurlijk helemaal geweldig zijn.

Lijkt het je leuk om mee te doen met de musical ‘Anatevka’ meld je aan bij Muziektheater Apeldoorn door onderstaand een reactie achter te laten. 

Meer info op de website van Muziektheater Apeldoorn.