Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Ik wil Nederland toegankelijker maken voor rolstoelen en kinderwagens. Veel ondernemers hebben problemen met de toegankelijkheid van hun onderneming. De drempel is te hoog voor rolstoelers, buggy’s en andere hulpmiddelen op wielen. Ik zit zelf buitenshuis in een rolstoel, dus ik ervaar zelf hoe vaak dit voor problemen zorgt.

Ik heb vanuit Duitsland een idee naar Nederland gehaald om hier op een leuke manier die problemen op te lossen. Oprijplaten gemaakt van LEGO bouwstenen. Hiervoor heb ik veel bouwstenen nodig.  

Ik wil de oprijplaten laten maken door leerlingen in het voortgezet onderwijs, tijdens de techniekles, als bewustwordingsproject. Het is mijn droom om dit in heel Nederland uit te rollen. Te beginnen in Gelderland en Overijssel. 

En ik zoek hulp om het landelijk te maken. Het zou mooi zijn als er op meerdere plekken in Gelderland tonnen worden neergezet waar blokjes ingegooid kunnen worden. Ik zoek dus inzamelplekken. Maar ook mensen die willen helpen om de plannen met de scholen te ontwikkelen.

W.b.t. de LEGO zoek ik de blokjes en de plaatjes, in alle maten. Geen Duplo en ook geen Chinese merken (die zijn minder stevig).

Wilt u Patricia helpen bij het toegankelijk maken van Nederland of heeft u LEGO? Reageer dan hieronder.