Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Trommel je vrijwilligers op en verzin een uitdaging: ga 15 km hardlopen, doe een kerstduik, maak zelf kerstkaarten en verkoop ze... het maakt niet uit wat jullie uitdaging wordt of zelfs uitdagingen worden, als je maar iets doet waarvoor vrienden/kennissen/familie jullie willen sponsoren. Want het geld wat je ophaalt iwordt mogelijk ook nog eens verdubbelt door stichting DierenLot . 

Schrijf je dus snel in en doe mee!

Stichting Dierenvoedselbank Brummen vindt dat huisdieren niet de dupe mogen worden van de financiële situatie van hun baasjes. De financiële situatie hoe de mensen ook daarin zijn terecht zijn gekomen mag nooit de reden zijn dat mensen gedwongen afscheid moeten nemen van hun geliefde huisdier. Wij helpen deze mensen door het verstrekken van een gift van voer voor de dieren.

Eigen plek Dierenvoedselbank Brummen

Om het voer tijdelijk op te kunnen slaan willen wij met het geld wat wij met onze actie ophalen een zeecontainer aanschaffen. Nu staat alles in een blokhutje bij iemand achter het huis maar dit is niet de beste oplossing. We hopen dat er iemand is die in Eerbeek een stuk grond beschikbaar wil stellen voor onze opslag.

Nieuwe opslag is hard nodig. Dus kom in actie voor de dierenvoedselbank. Laat hieronder een reactie onder als je een actie wil opstarten.