Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Video: Video
Bevat Audio: Audio

Door uitbreiding van activiteiten is Natuurcentrum Arnhem voor Stadsboerderij Presikhaaf en Stadsboerderij de Korenmaat op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die ons team willen komen versterken.

Wat we zoeken:

We zoeken mensen, die het leuk vinden om kinderen en dieren met elkaar in contact te brengen. Kennis en ervaring is geen must, enthousiasme en gevoel voor mens en dier wel. De vacature betreft het begeleiden van de volgende momenten:

Tijdens laagdrempelige kinder(verjaardags)feestjes met een groepsgrootte van meestal 5-7 kinderen

Tijdens onze activiteit Toer de Boer: een wat intensievere kennismaking met de boerderij met een vergelijkbare groepsgrootte, maar meestal met een samengestelde groep kinderen

Tijdens contactmomenten voor de allerkleinsten in onze snuffelstal

Tijdens de vaste voerronden elke dag om 16.00 uur.

Ook zoeken wij voor beide boerderijen ook gastvrouwen en heren.

Over Natuurcentrum Arnhem

Natuurcentrum Arnhem zet zich in voor een levendige groene stad, waar bewoners een actieve bijdrage kunnen en willen leveren aan een duurzame toekomst. Stadsgenoten in contact brengen met hun natuurlijke omgeving, dáár draait het bij ons om. Want alleen als je dichtbij de natuur staat, begrijp je hoe belangrijk het is om er goed mee om te gaan.

Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan als vrijwilliger, zodra de boerderijen weer open mogen? Laat hieronder een reactie achter!