Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Video: Video
Bevat Audio: Audio

Tijdens mijn rondje afval rapen vond ik een echt heel oude foto in de berm. (zie de foto onderaan het artikel) Het was vanochtend, 2 oktober, rond 10.30 uur dat ik de foto vond, halverwege een schuin aflopende berm rechts langs het fietspad van de Griftdijk in de richting Elst, vóór het viaduct over de snelweg A15.
Als je met je gezicht in de richting van Elst staat op het fietspad, ligt rechts het Windpark Nijmegen-Betuwe, links is de op- en afrit naar de snelweg en naar de McDonalds.
De foto was droog, dus kan er niet heel erg lang gelegen hebben, vermoed ik.

Op de achterkant van de foto staat, in mooie ouderwetse krulletters: "Mijn Broer Henk, voor het eerst in dienst." Heb al wat speurwerk gedaan op internet en ontdekte dat de persoon op de voorkant, Henk dus, in dienst was van de politie Rotterdam, ergens tussen 1900 en 1920 waarschijnlijk.

Ik wil te weten komen van wie deze foto is zodat hij weer terug kan naar de persoon die er misschien veel waarde aan hecht. Misschien zijn er ook mensen die aanwijzingen voor mij hebben of die mij verder helpen bij de zoektocht.

Weet u van wie de foto is of kunt u Valesca helpen bij haar zoektocht? Reageer dan hieronder!