Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Video: Video
Bevat Audio: Audio

Zorgboerderij De Willemshoeve is op zoek naar vrijwilligs. De zorgboerderij biedt een zinvolle dag activering op maat. De doelgroepen zijn gasten met dementiële, psychiatrische en/of verstandelijke problemen al dan niet in combinatie met somatische problematiek.

Wij werken met professionele krachten, die ondersteund worden door een team van vrijwilligers. Zonder de inzet van deze vrijwilligers zou de zorgboerderij niet kunnen bestaan.

Onze vrijwilligers begeleiden de gasten bij hun activiteiten en bij de maaltijd, toiletgang etc. De vrijwilliger is gekoppeld aan één of twee gasten en is verantwoordelijk voor het welzijn van de gast(en) en het uitvoeren van de aangeboden activiteiten. Hierbij valt te denken aan tuinwerkzaamheden, het maken van een wandeling, een fietstochtje op de duofiets, het ophalen van herinneringen of het creatief bezig zijn in de tuinkamer, de werkplaats of het dagverblijf.

Tevens verzorgt de vrijwilliger de koffie/thee en dekt, eventueel samen met de gast(en), de tafel voor de lunch. Zij werken onder supervisie van een professionele kracht.

Ben jij geïnteresseerd in vrijwilligerswerk op de zorgboerderij laat hieronder een reactie achter!