Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Deze hulpvraag is al opgelost!

Er zijn genoeg andere mensen die uw hulp kunnen gebruiken!

Bekijk hulpvragen
Bevat Audio: Audio

KNRM reddingstation Elburg zoekt vrijwilligers.

Iedereen kent de foto's en filmpjes van een reddingboot in metershoge golven en zware storm. Mooi, zwaar en vooral dankbaar werk. Maar ook als de golven wat minder hoog zijn komt de KNRM in actie voor mensen en dieren in nood op het water. Zo ook op de Randmeren, waar vanuit Elburg een hechte ploeg van vrijwilligers reddingboot Evert Floor bemant en jaarlijks, gemiddeld meer dan, 100 mensen weer veilig aan wal brengt.

Een reddingboot moet 24/7 inzetbaar zijn. Daarvoor is een team van bemanningsleden nodig die binnen 10 minuten aan boord kunnen zijn. Daarvoor zoeken we nieuwe vrijwilligers, man of vrouw.

Woon en/of werk jij in Elburg, ben je tussen de 18-45 jaar en ben je overdag met regelmaat beschikbaar? Dan zou jij wel eens ons nieuwe bemanningslid kunnen zijn. Natuurlijk ben je niet bang voor een beetje water maar je hoeft echt geen zeebonk te zijn. Belangrijker vinden wij dat je graag samen werkt en enthousiast bent.

De KNRM biedt je een uitgebreide opleiding aan, zodat je leert varen en helpen met moderne reddingboten. Je leert niet alleen varen, maar ook samenwerken onder moeilijke en stressvolle omstandigheden. Aan deze vaardigheden heb je ook veel in je dagelijks leven! Enthousiast? We maken graag kennis met jou en denken ook graag met je mee hoe jij je werkzaamheden bij ons kunt combineren met je baan of gezin.

Er is op 10 mei een infoavond in het boothuis in Elburg vanaf 19.30 dus kom vrijblijvend kijken.

Wil jij vrijwilliger worden bij de KNRM? Meld je dan hieronder aan als vrijwilliger.