Gelderland Helpt is een multimediaal platform op tv, radio en internet. Ons doel is om vraag én aanbod uit Gelderland samen te brengen en mensen met elkaar te verbinden en te helpen. Iets vragen of juist geven, het kan van alles zijn. Bent u al tijden op zoek naar een bepaald boek of zoekt u gezelschap om samen mee te koken? Heeft uw stichting dringend nieuwe vrijwilligers nodig? Of heeft u een prachtig antiek voorwerp of collector's item liggen waar u graag iemand anders blij mee maakt? Een mooi aanbod, eenmalige vragen of juist oproepen voor langere tijd; bijna alles kan bij Gelderland Helpt als er maar een duidelijke link is met Gelderland.

Hoe werkt het?
Heeft u een vraag en kunt u de hulp van anderen goed gebruiken? Wilt u iets aanbieden? Of heeft u wat tijd over en wilt u iemand anders helpen?
Plaats dan hier uw vraag of aanbod.
Alle vragen of aanbiedingen worden eerst door de redactie bekeken en u wordt op de hoogte gebracht als uw oproep op de website staat. Gelderland helpt is een platform dat werkt met gesloten beurs. Voor geldvragen, crowdfundingsacties kunt u helaas niet terecht bij ons platform. Wilt u een overzicht van alle oproepen die al zijn geplaatst? Kijk bij vragen/aanbiedingen en wie weet kunt u de oproep helpen oplossen. Reageren kan onderaan de vraag/aanbieding.

Het tv-programma Gelderland Helpt is iedere woensdag te zien om 17.30 uur (elk uur herhaald) bij Omroep Gelderland. Wilt u een aflevering of een specifiek item terug kijken, alles is terug te zien op onze Youtube pagina.

Gelderland helpt is ook op Radio te beluisteren.
Elke werkdag is er om 11.40 uur en 16.20 uur een vraag of aanbod te horen op Radio Gelderland. Op zaterdag presenteert Xandra Rakier van 12.00 tot 14.00 uur een radio uitzending helemaal in het teken van Gelderland helpt. Ook op Facebook blijft u op de hoogte van bijzondere vragen, reacties en succesverhalen.

Heeft u nog vragen, stuur gerust een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Luister elke werkdag om 11.40 en 16.20 uur naar een oproep op Radio Gelderland
Luister elke zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur naar Xandra Rakier op Radio Gelderland
Kijk elke woensdag om 17.30 uur (elk uur herhaald) naar TV Gelderland.
Gelderland Helpt is ook te volgen via onze Facebookpagina.

SamenWel! is Mediapartner van Gelderland Helpt